DeCervezas.es

jueves, 20 de mayo de 2010

L'ex alcalde Marset i altres militants històrics del PSOE contestà fan públic el seu malestar amb el Govern de Briet

J.O. | Actualitzat: 20/05/2010

Un grup de catorze militants històrics de l'Agrupació del PSPV-PSOE de Cocentaina, entre els que hi ha antics regidors i l'ex alcalde Pepe Marset, han emès un comunicat en el que donen el seu suport als dos edils socialistes de l'actual Corporació que han decidit dimitir i deixar les seues actes per discrepàncies polítiques amb l'actual alcalde Rafael Briet i el seu equip de Govern. No només això, sinó que asseguren que "són molts" els que no comparteixen "les formes d'actuar, els criteris polítics i les actituds dels qui dirigeixen l'Agrupació Socialista i el Grup Municipal de Cocentaina".

Els dos edils que se'n van del Grup Municipal abandonen també les actes com regidors, en un plenari a celebrar este dijous a Cocentaina. Com hem publicat anteriorment, es tracta dels dos regidors més joves del grup socialista, María José Bonifacio (titular fins ara d'Hisenda) i Xavier Anduix, (titular de Medi Ambient), que seran substituïts en el Govern per Antonio Guillem i Paqui Monar. Aquestos canvis en el Grup del PSOE seran motiu amb tota seguretat d'una remodelació de l'equip de Govern, si bé l'alcalde Briet la vol anunciar en primer terme als seus companys, per tal de fer-la pública amb posterioritat.

Pel que fa al comunicat en suport a Bonifacio i Anduix, va signat per Pepe Marset (ex alcalde de Cocentaina), Carles Clemente, Purín Pascual, Paco Insa, Isabel Ramírez, Antonio Ferrándiz, Maribel, Gómez, Vicente Giner, Maria Carmen Prats, Elisa Aleix, José Juan Cortell, Antonio José Pardo, Fernando Díaz y José Ripoll. Tots ells, persones de pes dins de l'Agrupació Socialista de Cocentaina.

Entre d'altres, agraeixen en la seua nota la "valentia" dels dos companys dimissionaris, destaquen el seu treball i lamenten que dos companys "tan preparats" i "joves" tinguen que abandonar el projecte socialista de Cocentaina. Acte seguit carreguen per això contra el seu cap local de partit i actual alcalde de la localitat, Rafael Briet.

La nota vol deixar que "María José i Xavi no estan soles, que som molts més els que no compartim les formes d'actuar, els criteris polítics i les actituds dels que dirigeixen tant el Grup Municipal com l'Agrupació Socialista de Cocentaina". També afegeix fins i tot que algunes de les persones en desacord amb l'actual ínia a nivell municipal "s'han vist obligats, per responsabilitat i coherència, a suspendre de militància en el PSPV-PSOE".

Cal dir que Rafa Briet ha lamentat "profundament" la pressió que està exercint sobre ell i el seu criteri polític una part del socialisme contestà. Assegura que ara n'hi ha més participació que ha hagut mai, com també la tasca d'aproximació a la societat que ha tractat de fer dins i fora de Cocentaina.

Nota: fes clic ací a vore el comunicat integre.

No hay comentarios: